fbpx

Goedkoop parkeren bij Artis Amsterdam

Wel eens gehoord van een Axolotl, een Chinese Muntjak of een Goeldi Tamarin? Deze bijzondere dieren komen normaal niet voor in Nederland, maar toch kun jij ze ontmoeten. Je bezoekt deze – en andere – wilde dieren in ARTIS Amsterdam. Het perfecte uitje voor tijdens de vakantie of in het weekend! Kom jij ook naar onze hoofdstad? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok, al vanaf € 5,- per dag.

Dierentuin Amsterdam: de oudste van Nederland

ARTIS werd al in 1883 opgericht en is daarmee de oudste dierentuin van Nederland. Inmiddels bekijk je er meer dan 500 verschillende soorten dieren uit verschillende landen en werelddelen en trekt het het park jaarlijks zo’n 1,4 miljoen bezoekers. In 2015 is Artis door TripAdvisor verkozen tot beste dierentuin van de Benelux momenteel staat het park in de top 25 van beste dierentuinen in Europa.

Een dagje dierentuin

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom exotische vogels zulke felle kleuren hebben of waarom olifanten trompet geluiden maken? Tijdens een bezoek aan ARTIS leer je alles over de dieren tijdens De Dierenverzorger vertelt, waarbij dierenverzorgers verhalen delen over het verzorgen en trainen van de dieren. Naast deze activiteit heeft het park nog een heel programma met workshops, rondleidingen en voorstellingen. Benieuwd wat je er allemaal kunt doen en beleven? Bekijk hier de agenda en activiteiten.

Openingstijden en bereikbaarheid ARTIS

ARTIS is dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Je vindt de dierentuin midden in het centrum van Amsterdam op:

Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam

Meer informatie over de openingstijden of tickets reserveren? Bezoek hier de officiële website.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Kom je in de vakantie of in het weekend een dagje naar ARTIS? Parkeer dan bij ParkingCentrum Oosterdok. Wanneer je van te voren een plek reserveert kan je al parkeren vanaf € 5,- per dag. Ook buiten ons reserverings tarief ben je bij ons het goedkoopste uit. Parkeer je langer dan 6 uur en korter dan 24? Dan betaal je slechts € 20 per dag.

Onze parkeergarage ligt midden in het centrum van de stad, op loopafstand van de leukste locaties en activiteiten in Amsterdam. Vanaf Parking Centrum Oosterdok loop je via de IJ-tunnel naar het dierenpark. Bekijk hier de looproute: