fbpx

Artis Amsterdam

Wel eens gehoord van een Axolotl, een Chinese Muntjak of een Goeldi Tamarin? Deze bijzondere dieren komen normaal niet voor in Nederland, maar toch kun jij ze ontmoeten. Je bezoekt deze – en andere – wilde dieren in ARTIS Amsterdam. Het perfecte uitje voor tijdens de vakantie of in het weekend! Kom jij ook naar onze hoofdstad? Kom je een dag naar Amsterdam? Parkeren in het centrum stad hoeft niet duur te zijn. Je parkeert bij reserveren namelijk al vanaf € 5,- per dag op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Dierentuin Artis, Amsterdam: de oudste van Nederland

ARTIS werd al in 1883 opgericht en is daarmee de oudste dierentuin van Nederland. Inmiddels bekijk je er meer dan 500 verschillende soorten dieren uit verschillende landen en werelddelen. Het park trekt jaarlijks zo’n 1,4 miljoen bezoekers uit de hele wereld. In 2015 is Artis door TripAdvisor verkozen tot beste dierentuin van de Benelux. Daar mogen we best trots op zijn. Momenteel staat het park in de top 25 van beste dierentuinen in Europa.

Een dagje dierentuin, genieten voor het hele gezin!

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom exotische vogels zulke felle kleuren hebben? Weet jij waarom olifanten trompet geluiden maken? Tijdens een bezoek aan ARTIS leer je alles over de dieren. Tijdens De Dierenverzorger vertelt, delen onze verzorgers verhalen over het verzorgen en trainen van de dieren. Dat is leerzaam en soms best spannend. Daarnaast heeft het park nog een rijk programma met workshops, rondleidingen en voorstellingen. Benieuwd wat je er allemaal kunt doen en beleven? Bekijk hier de agenda en activiteiten.

Openingstijden en bereikbaarheid ARTIS

ARTIS is dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Je vindt de dierentuin midden in het centrum van Amsterdam. Het ligt op korte afstand van Parking Centrum Oosterdok. Dus het is goed te lopen. Meer informatie over de openingstijden of tickets reserveren? Bezoek hier de officiële website.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Kom je in de vakantie of in het weekend een dagje naar ARTIS? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Met de dagkaart van Parking Centrum Oosterdok parkeer je bij reservering voordelig de auto in de binnenstad van Amsterdam vanaf € 5,- per dag. Ook buiten ons reserveringstarief ben je bij ons het goedkoopste uit. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer dan goedkoop de auto voor maar € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).  Onze parkeergarage ligt midden in het centrum van de stad, op loopafstand van de leukste locaties en activiteiten in Amsterdam.