fbpx

Parkeren in de buurt van Hortus Botanicus in Amsterdam

De Hortus Botanicus is één van de oudste botanische tuinen ter wereld. Geniet van de tuin, kassen met vlinders en cactussen, de monumentale Palmenkas en de indrukwekkende drie-klimaten-kas. Kom met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je denkt. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Hortus Botanicus Amsterdam: 6000 planten

In de Hortus Botanicus in Amsterdam groeien maar liefst zesduizend planten uit de hele wereld. Er zijn verschillende kassen met daarin verschillende klimaten. Zo is er een kas met een jungle klimaat en een klas met de warmte uit de woestijn. Zo kun je overal planten ontdekken, die anders niet te zien zouden zijn. Het hele jaar zijn er verschillende activiteiten in de Hortus. Een bezoek aan de Hortus Botanicus is goed te combineren met een bezoek aan de Hermitage, Scheepvaartmuseum of Tropenmuseum.

Foto: Maarten Zuidhoorn

Parkeren bij Hortus Botanicus

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Onze parking ligt naast Amsterdam Centraal Station en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Vanaf onze parking loop je in 18 minuten naar de botanische tuin. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer dan goedkoop de auto voor maximaal € 37,50 per dag zonder reservering.