fbpx

Scheepvaarthuis - Parkeren Amsterdam

Ontdek en beleef 500 jaar maritieme geschiedenis in het Scheepvaartmuseum. Een bezoek aan het Scheepvaartmuseum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij het Scheepvaartmuseum – Kattenburgerplein 1

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Maritiem avontuur in Het Scheepvaartmuseum

Amsterdam is verbonden met het water. Ontdek en beleef vijfhonderd jaar maritieme geschiedenis in het Scheepvaartmuseum. Leer hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. Hier vind je alles over de zeevaart, handel en bijvoorbeeld de walvisjacht. Het Scheepvaartmuseum allemaal leuke extra activiteiten speciaal voor kinderen. Kortom, een geweldig museum voor het hele gezin.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Het Scheepvaartmuseum

Kattenburgerplein 1
1018 KK
Amsterdam
Meer informatie over Het Scheepvaartmuseum.