fbpx

Het Scheepvaartmuseum

Gouden tijden herleven! Ontdek en beleef 500 jaar maritieme geschiedenis in het Scheepvaartmuseum en parkeer in de buurt. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer dan goedkoop de auto voor maar € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). . Een leuke tip voor een dagje uit in Amsterdam!

Maritiem avontuur in Het Scheepvaartmuseum

Amsterdam is al eeuwenlang verbonden met het water. Ontdek en beleef vijfhonderd jaar maritieme geschiedenis in het Scheepvaartmuseum. Leer hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft gevormd. Hier vind je alles over de zeevaart, handel en bijvoorbeeld de walvisjacht. Het Scheepvaartmuseum biedt heel veel leuke extra activiteiten speciaal voor kinderen. Kortom, een geweldig museum voor het hele gezin.

Sneak preview? Bekijk hier de terugblik uit 2019.

Parkeren bij het het Kattenburgerplein 1

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het Centraal Station en NEMO. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Parkeer voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt slechts € 25,- per dag als je langer dan 6 uur bij ons parkeert.

De parkeertarieven van Parking Centrum.