fbpx

Parkeren Club AIR - Amsterdam

Zoek je een plek om heerlijk uit te gaan in Amsterdam? Goede muziek, goede dj’s en goede ambiance? Zoek niet verder! Club AIR is een geweldige uitgaansgelegenheid in het centrum van de stad. Kom je met de auto? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid maakt het namelijk nog goedkoper om uit te gaan.

Parkeren bij Club AIR – Amstelstraat 16

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parkeer je auto gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je namelijk langer dan vijf en korter dan 24 uur parkeert, betaal je slechts € 20.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Club AIR Amsterdam

Amsterdam is de uitgaansstad van Nederland. Een van de leukste clubs van de stad in Club AIR. Deze plek heeft internationale prijzen gewonnen voor het beste geluidssysteem én de hottest club. Kortom, ben je op zoek naar een ideale uitgaansplek? Dan ben je bij Club AIR aan het juiste adres. De club ligt midden in het centrum van de stad en er worden vaak leuke feesten georganiseerd.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Club AIR

Amstelstraat 16
1017 DA
Amsterdam

Meer informatie over Club AIR.