fbpx

Parkeren aan het centrum van Amsterdam

Ga jij voor een exclusieve hotelervaring in het hartje van Amsterdam? Parkeer dan in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij De L’Europe Hotel

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje in het centrum van Amsterdam. Onze parking ligt midden in het hart van de stad, vlakbij het Centraal Station. Reserveer al vanaf 10,- Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45.

de l’europe hotel in amsterdam

Sinds de oprichting, inmiddels 150 jaar geleden, heeft De L’Europe zich ontwikkeld tot een exclusief hotel in het centrum van Amsterdam. Onlangs onderging het hotel een volledige restyling van het interieur. De lobby, privé-eventkamers, restaurants en bars ondergingen een designtransformatie, waarbij het uitgesproken karakter en de warme en uitnodigende sfeer van het hotel behouden bleven. Naast restaurants en bars heeft het hotel ook een wellness. Boek je overnachting.

parkeer in de buurt van het de l’europe hotel

Overnacht jij bij het De L’Europe Hotel? Je kunt het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is snel simpel en veilig parkeren in het hartje van de stad, vlak naast het Centraal Station van Amsterdam. Een prima uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam of een avond gezellig avondje uit in de omgeving van de Dam. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

De parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.