fbpx

Parkeren bij het Koninklijk Theater Carré

Er worden al sinds 1879 theatervoorstellingen gehouden in het Koninklijk Theater Carre. Carre is misschien wel het meest beroemde theater van Nederland. Er worden hier bijna iedere dag voorstellingen vertoond. Kom je met de auto en zoek je een plek om goedkoop te parkeren in Amsterdam-Centrum? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok, naast het Centraal Station, en pak eenvoudig het OV verder de stad in. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Mooiste theater van Nederland, Koninklijk Theater Carré

Al 127 jaar lang komen bij Carré alle denkbare genres en theatervormen voorbij, van circus en theater tot musicals en cabaret. Bezoekers vinden hier iedere jaar een ruime keus aan optredens. Jaarlijks bezoeken zo’n 400.000 mensen het theater in het centrum van Amsterdam. Het theater is gebouwd in classicistische stijl. Je proeft hier de sfeer van de historie waar vele beroemdheden rondgelopen hebben. Voorafgaand aan de voorstelling kun je vaak een kijkje nemen achter de schermen tijdens een van de vele interessante rondleidingen. Gedurende de decemberdagen vind je bij Carré het beroemde Wereldkerstcircus.

Benieuwd naar het complete programma? Klik dan hier.

Parkeren bij Koninklijk Theater Carré – Amstel 115

Zoek je een plek om te parkeren in het centrum van Amsterdam? Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur). Wil je niet lopend naar het theater? Naast Parking Centrum Oosterdok, bij het Amsterdam Centraal Station, vertrekt de tram die je bij de locatie afzet. De parking bestaat uit meer dan 1.300 ruime plekken, dus er is altijd wel een geschikte plek te vinden. Wil je op de hoogte blijven van onze tarieven, acties en activiteiten in de stad? Volg dan onze nieuwspagina of Facebookpage.

Hier vind je een overzicht van onze parkeertarieven of bereken online wat je kwijt zult zijn met onze calculator.