fbpx

Tobacco Theater - Parkeren Amsterdam

Breng je een bezoek aan het Tobacco Theater? Parkeer je auto midden in het centrum bij de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Amsterdam bestaat bekent als een dure parkeerstad, maar niet bij Parking Centrum Oosterdok.

Tobacco Theater

Het Tobacco Theater is een prachtige locatie voor allerlei verschillende soorten activiteiten. De zaal van 200m2, of een van de andere zalen zijn 7 dagen per week te huur en te gebruiken voor presentaties, workshops en andere festiviteiten. Het theater is gehuisvest in een oud tabakshuis, wat het pand een bijzondere uitstraling geeft.

Praktische informatie over Tobacco Theater

Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 428 5557
Website: Tobacco Theater
AdresgegevensNes 75-87, 1012 KD

Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je in de avond voor een goedkoop tarief van € . Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20. Daarmee is Parking Centrum Oosterdok de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Je vindt ons naast het Centraal Station, op loopafstand van de vele bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft. Loop via uitgang C direct het centrum in, of pak bij het station het openbaar vervoer voor verder gelegen locaties.

Meer informatie over onze parkeertarieven.
En meer informatie over het Night Time Tarief.