fbpx

Parkeren in de buurt van Pathé Tuschinski

Pathé Tuschinski is een van de mooiste bioscopen van de stad en misschien ook wel van het land. In het bijzondere en oude gebouw draaien veel verschillende films. Voor ieder wat wils dus! Kom je met de auto naar Amsterdam? Dat is geen enkel probleem! Je parkeert namelijk eenvoudig en voordelig op loopafstand van de bioscoop in Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parking in het centrum. Reserveer vanaf € 5,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok en parkeer de auto in de binnenstad van Amsterdam.

Parkeren bij PATHÉ TUSCHINSKI

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Geniet van de stad en een bezoek aan de bioscoop. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum, vlakbij Tuschinski. Ook is de parkeergelegenheid makkelijk aan te rijden. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur).

Meer info over parkeertarieven van Parking Centrum.

Naar de film in de meest authentieke bioscoop van Amsterdam

Deze oude bioscoop bestaat al sinds 1921 en heeft een geweldige ambiance. Pathé Tuschinski staat bekend om de spetterende filmpremières. Maar ook tijdens het reguliere programma geniet je in stijl van de nieuwste films. Je ziet de oude lichtkoepels waarin de kleuren langzaam samensmelten, de rijke schilderingen in de wandelgangen, de wonderlijke Moorse en Japanse kamer, de wandbekleding van zeldzame hout- en marmersoorten. Er zijn verschillende filmarrangementen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld met zijn tweeën in een tweezitsfauteuil naar de film kijken, inclusief een hapje en drankje.