fbpx

Parkeren Pathé De Munt - Amsterdam

Vlakbij Pathé Tuschinski bevindt zich Pathé De Munt. Hier draaien veel verschillende soorten films en het programma is altijd actueel. Plof neer in de comfortabele stoelen en wordt meegezogen in een totaal andere wereld. Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. ’s Avonds naar de film? Dan parkeer je zelfs nog goedkoper!

Parkeren bij Pathé De Munt – Vijzelstraat 15

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Onze parkeergelegenheid ligt namelijk midden in het centrum van de stad en is makkelijk aan te rijden. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Zo betaal je, wanneer je langer dan vijf en korter dan 24 uur komt parkeren, maar € 20.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
Meer informatie over het avondparkeren.

Bioscoop Amsterdam

Er zijn een aantal mooie bioscopen in Amsterdam, waaronder Pathé De Munt. Deze bioscoop heeft een zeer divers filmaanbod. Hier draaien de nieuwste films, maar worden ook geregeld filmmarathons georganiseerd.  Het is een fijne bioscoop in het centrum van de stad. Ideaal dus voor een heerlijk avondje uit in Amsterdam!

Adres, contactgegevens en routebeschrijving

Vijzelstraat 15
1017 HD
Amsterdam