fbpx

Parkeren in de buurt van NH City Centre

Bezoek aan NH City Centre Amsterdam? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

NH City Centre Amsterdam

Het hotel NH City Centre in Amsterdam ligt midden in het centrum. Het hotel is gevestigd in een prachtig art-decogebouw met uitzicht over de Singel. De Dam ligt op slechts vijf minuten loopafstand. Het hotel biedt boottochten en fietsverhuur. Zo kun je gemakkelijk de stad op typisch Amsterdamse wijze ontdekken.

Parkeer goedkoop in het centrum

Parkeren kun je bij Parking Centrum Oosterdok, op ongeveer 5 minuten lopen. Dat is gemakkelijk, veilig en bijzonder voordelig parkeren in het centrum van Amsterdam. Met 1.369 plaatsen is Parking Centrum Oosterdok de grootste en goedkoopste parkeergarage in de binnenstad en om de hoek van het Centraal Station. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag. Reserveren bij Parking Centrum Oosterdok kan uiteraard ook. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.