fbpx

Parkeren om de hoek van het DoubleTree by Hilton

Kom je logeren in het DoubleTree Hilton Amsterdam? Parkeren bij DoubleTree Hilton kan het goedkoopst bij Parking Centrum Oosterdok. Direct onder het hotel. Vanuit Parking Centrum Oosterdok heb je direct toegang tot het hotel. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van het hotel. 

Parkeren bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal

Wil je overnachten in het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal en ben je nog op zoek naar een voordelige parkeerplek? Vanaf onze parking loop je in 3 minuten naar het hotel toe. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag.

Double Tree Hilton Amsterdam

Het DoubleTree by Hilton ligt op een mooi locatie op het Oosterdokseiland, vlak naast Amsterdam Centraal Station. Het ligt bovendien op loopafstand van leuke bezienswaardigheden zoals het Nemo Science Museum en het Scheepvaartmuseum. DoubleTree heeft elegante en moderne kamers met uitzicht over ’t IJ. Omdat het hotel zo centraal gelegen is, is het de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen tijdens een stedentrip. Vrijwel alle bezienswaardigheden in het centrum zijn te voet goed te bereiken. Op minder dan twee minuten wandelen van het hotel kun je de tram of de metro nemen.

Spectaculair: de SkyLounge

Wil je een borrel doen terwijl je uitkijkt over Amsterdam? Dat kan bij SkyLounge DoubleTree. Vanaf het dak van het hotel kan je genieten van een adembenemend uitzicht over de stad. De bar zowel overdag als ’s avonds geopend.

Skylounge-amsterdam

Faciliteiten en Parkeren bij DoubleTree Hilton Amsterdam

Het hotel heeft een moderne fitnessruimte en veel buitenruimtes. Voor de lezers is er een ruime collectie boeken en tijdschriften beschikbaar. Daarnaast zijn er vijf ruimtes voor wat te eten of drinken. Het City Café, Eastwood Beer & Grill, de Lobby Bar, de Starbucks en natuurlijk de Skylounge. Koffie, ontbijt, brunch, lunch, drankjes, lokale producten, je vindt werkelijk alles in de restaurants van het hotel.