fbpx

Parkeren onder het Skylounge by DoubleTree

Elke metropool heeft een unieke plek om de stad vanaf grote hoogte te ontdekken. Amsterdam heeft de SkyLounge DoubleTree Amsterdam, een bekroonde dak- & loungebar met uitzicht op deze unieke en prachtige stad. Reserveer vanaf € 5,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok en parkeer de auto in de binnenstad van Amsterdam.

SkyLounge Double Tree Amsterdam

Op deze locatie geniet je van het mooiste uitzicht over de stad. Overdag kun je er terecht voor al je afspraken, zowel zakelijk als privé.

De lunchkaart is hier uitstekend en de cocktails zijn een van de beste van de stad. De internationaal geïnspireerde gerechten worden in de open keuken bereid, waarbij voornamelijk de nadruk wordt gelegd op heerlijke gezonde gerechten. In de avond kun je er in stijl dineren. DJ’s en Cocktailshakers mixen er de perfecte atmosfeer voor jou en je vrienden. Het is een absolute aanrader voor iedere bezoeker aan Amsterdam.

Parkeren Skylounge DoubleTree Amsterdam

Kom je naar Amsterdam? De Skylounge Amsterdam bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en onze parking. Bespaar op je parkeerkosten. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur). Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je goedkoper.