fbpx

Parkeren onder de Skylounge by DoubleTree

Elke metropool heeft een unieke plek om de stad vanaf grote hoogte te ontdekken. Amsterdam heeft de SkyLounge DoubleTree Amsterdam, een bekroonde dak- & loungebar met uitzicht op deze unieke en prachtige stad. Reserveer je dagticket bij Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt dan geen € 37,50 maar maximaal € 25,- voor een hele dag parkeren.

Parkeren Skylounge DoubleTree Amsterdam

Kom je naar Amsterdam? De Skylounge Amsterdam bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en onze parking. Je loopt er in 4 minuten naartoe.  Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je goedkoper.

SkyLounge Double Tree Amsterdam

Op deze locatie geniet je van het mooiste uitzicht over de stad. Overdag kun je er terecht voor al je afspraken, zowel zakelijk als privé. De lunchkaart is uitstekend en de cocktails zijn een van de beste van de stad. De gerechten worden in de open keuken bereid, waarbij de nadruk ligt op heerlijke én gezonde gerechten. In de avond kun je er in stijl dineren. DJ’s en Cocktailshakers mixen er de perfecte atmosfeer voor jou en je vrienden.