fbpx

Parkeren in de buurt van Pathé City

Pathé City is de meest centraal gelegen bioscoop van Amsterdam. Met 7 zalen is het ook geen kleine bioscoop en dat terwijl deze bioscoop minder in het centrum van Amsterdam te vinden is, op het Leidseplein. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur).

Pathé

In totaal heeft Pathé 101 bioscopen waarvan 30 in Nederland. In onze hoofdstad zitten maar liefst 5 vestigingen. Bij Pathé vind je de nieuwste films in de mooiste zalen. Het programma verschijnt elke maandag om 18.00 uur op de site, bekijk het hier.

Parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok!

Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeermogelijkheid van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur). De ligging, naast het Centraal Station, zorgt er voor dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten. Wil je zeker zijn van jouw plek? Reserveer hier!