fbpx

Parkeren bij Paradiso

Poppodium Paradiso is een van de meest bekende en geliefde podia van het land. De concerten zijn er erg divers; van beroemdheden tot nieuw talent. Kom je naar een concert in Paradiso? Kom gerust met de auto en parkeer goedkoop in de binnenstad van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok. Vanuit onze parkeergelegenheid loop je in een half uurtje naar Paradiso of pak je eenvoudig het OV tegenover het Centraal Station.

Goedkoop parkeren bij Paradiso Amsterdam

Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station. Het is een ideale plek om te parkeren. Je loopt vanuit de parking eenvoudig het centrum in of pakt het OV dat om de hoek vertrekt. Onze ruime parkeergarage biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Ook is Parking Centrum Oosterdok de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad. Je betaalt € 20 wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur parkeert.

Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20. Dat betekent dat je veel minder geld kwijt bent dan wanneer je dichtbij het poppodium parkeert, bijvoorbeeld bij Museumplein.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Poppodium Paradiso Amsterdam

Paradiso bestaat als sins 1968. Het kerkgebouw aan de Weteringschans is tegenwoordig een trekpleister voor mensen uit Amsterdam, Nederland, Europa en de rest van de wereld. Paradiso is een poppodium, nachtclub en cultuurpaleis in één centraal gebouw. In de Grote Zaal geven grote rock-, folk-, soul-, country-, reggae- en blueshelden indrukwekkende concerten. Alle concertzalen van Paradiso hebben een intieme sfeer en geweldig geluid. Benieuwd naar het programma? Kijk op de website van Paradiso.

Naast de locatie op de Weteringschans, organiseert Paradiso ook concerten op andere locaties, zoals Bitterzoet en de Tolhuistuin in Noord.