fbpx

Shoppen in Amsterdam? Dat kan uitstekend in de Utrechtsestraat. Een bezoek aan Utrechtsestraat kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Utrechtsestraat – Winkelen – Utrechtsestraat

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen, om de hoek van Amsterdam Centraal Station. De parkeergarage biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s, waaronder 60 plekken met elektrische oplaadstations. Je hoeft niet te reserveren. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Winkelen in Amsterdam – Utrechtsestraat

Amsterdam is een geweldige stad om te shoppen. Een van de leukste straten is de Utrechtsestraat. Het aanbod bestaat uit aparte winkels. Vele zijn gespecialiseerd in  interieur, kleding, cadeaus, delicatessen, muziek, en literatuur. Ook zijn er veel cafés en  restaurants in deze straat te vinden.

Meer informatie over Utrechtsestraat – Winkelen.