fbpx

Parkeer op loopafstand van het heerlijke Vondelpark

Het Vondelpark is één van de kroonjuwelen van Amsterdam. In de zomer broeit het van de gezelligheid en ook de rest van het jaar is het meer dan genoeg te beleven. Met ruim 4700 bomen in het park, verdeeld over ongeveer 150 verschillende soorten, is dit dé perfecte bestemming om een wandeling te maken. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Vondelpark

Het Vondelpark biedt voor elk wat wils. Er zijn verschillende leuke horecagelegenheden te vinden, zoals het Blauwe Theehuis, Vondelpark3, het Groot Melkhuis en De Vondeltuin met een groot terras. In het Vondelpark Openluchttheater kun je elk jaar vanaf mei tot en met september gratis genieten van uiteenlopende concerten, theater-, dans-, comedy- en jeugdvoorstellingen. Voor kinderen zijn er diverse speeltuintjes en een kinderspeelvijver. Ook kun je in het Vondelpark heerlijk hardlopen, fietsen, tennissen of bootcampen. In de buurt van het Vondelpark zijn ook andere bijzondere plekken te vinden zoals het Van Gogh Museum. Meer informatie en het programma van Vondelpark openluchttheater

Parkeren Vondelpark Amsterdam.

Parkeer goedkoop in het centrum van Amsterdam, naast het Centraal Station en neem het OV naar het Vondelpark. Zo hou je jouw bezoek aan Amsterdam écht goedkoop. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten. Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parking in Amsterdam centrum.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.