fbpx

Parkeren op loopafstand van de Prinsengracht

De Negen Straatjes vormen één van de leukste wijken van Amsterdam. Door dit gebied loopt de Prinsengracht. Je vindt hier de leukste winkels, restaurants en hotels in prachtige monumentale panden. Parkeren is geen enkel probleem. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Goedkoop parkeren bij Prinsengracht

Amsterdam is een ontzettend leuke winkelstad. Parkeer je auto op loopafstand van de Prinsengracht en geniet van een winkeldag in Amsterdam. Parking Centrum ligt vlakbij het Amsterdam Centraal Station. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Liever met het OV? Tram tram 1, 2, 5, 13 of 17 vertrekken vanaf het Centraal Station naar De Negen Straatjes. Parking Centrum is de goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt slechts € 25,- per dag als je langer dan 6 uur bij ons parkeert. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Negen Straatjes Amsterdam – Prinsengracht

De Negen Straatjes staan niet voor niets bekend als een van de leukste winkelgebieden van het land. Je vindt hier o.a. veel leuke winkels en horecagelegenheden. Eén van de mooiste gedeeltes van de Prinsengracht is het deel dat door de Negen Straatjes loopt. Je kunt hier heerlijk wandelen, winkelen en lunchen. De straat zit vol unieke boutiques en andere locaties.

Klik hier voor meer informatie over De Negen Straatjes.

Ben je op zoek naar een leuke plek voor een lunch, diner of gewoon een drankje? De Negen Straatjes zitten vol leuke horecagelegenheden. De bekende website Culy, zette al eens een top 6 aan eetgeleien op een rij. Benieuwd wat voor eetgelegenheden er nog meer in De Negen Straatjes te vinden zijn:

Benieuwd naar de leuke horecagelegenheden in De Negen Straatjes? Klik hier.

Ook voor een overnachting kun je prima terecht in het gebied. Er zitten veel goede hotels gevestigd in De Negen Straatjes. Het Openbaar Vervoer is goed geregeld, zodat je vanuit hier de hele stad gemakkelijk kunt ontdekken.

Overnachten in de 9 straatjes? Klik hier voor een overzicht van de mooiste hotels.

Horeca en winkeltjes in de Prinsengracht

Hieronder een overzicht van alle leuke adresjes aan de prinsengracht.

De gezelligste horeca

BRIX
Koffiehuis De Hoek

De hipste winkels

360volt
Giftstore Nieuws