fbpx

Goedkoper parkeren dan op straat in Amsterdam

De parkeertarieven voor parkeren op straat verschillen in Amsterdam per gebied. Het duurste gebied is het historische centrum. Wil je niet veel geld kwijt zijn en toch centraal parkeren op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.

Wat kost parkeren in Amsterdam?

Een bezoekje aan Amsterdam met de auto kan heel duur zijn, in het centrum betaal je €7,50 per uur. Parkeergarages zijn soms iets voordeliger, maar vaak lopen de kosten alsnog snel op tot boven de € 50,- per dag. Gelukkig zijn er goedkopere opties zoals Parking Centrum Oosterdok. Wij zijn de voordeligste parkeergarage in Amsterdam-centrum, met een centrale ligging naast het Amsterdam Centraal Station. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Met de auto naar Amsterdam

Met auto door de historische binnenstad van Amsterdam rijden kan lastig zijn. Het Amsterdamse centrum staat dan ook bekend als een hel voor automobilisten. De gemeente probeert auto’s te mijden om de binnenstad bereikbaar te houden en het parkeertarief voor straatparkeren is dan ook hoog. Voorkom stress en parkeer in de grootste en voordeligste parkeergarage van Amsterdam-Centrum. Zit je met vragen? Bijvoorbeeld over de tarieven of de inrijhoogte? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Elektrisch rijden? 136 laadpalen bij Parking Centrum Oosterdok

Rij je elektrisch en zoek je een plek om je auto op te laden tijdens het parkeren? In de binnenstad zijn weinig oplaadpunten te vinden. Onze parkeergelegenheid beschikt over de voldoende oplaadpunten.

elektrisch opladen in amsterdam parkeergarage