fbpx

Goedkoper parkeren dan op straat in Amsterdam

De parkeertarieven voor parkeren op straat verschillen in Amsterdam per gebied. Het duurste gebied is het historische centrum. Wil je niet veel geld kwijt zijn en toch centraal parkeren op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt een tarief vanaf 5 per dag! Zo blijft een dagje parkeren in Amsterdam betaalbaar.

Wat kost parkeren in Amsterdam?

Wanneer je met de auto naar Amsterdam gaat en in het centrum van de stad wil parkeren, betaal je € 7,50 per uur op straat. De parkeergarages zijn soms iets voordeliger, maar vaak lopen de kosten al snel op tot boven de € 50,-. Gelukkig zijn er goedkopere opties. De meest voordelige is Parking Centrum Oosterdok op het Oosterdokseiland, naast het Amsterdam Centraal Station. Je parkeert hier voor € 25 per dag wanneer je langer dan vijf en korter dan 24 uur parkeert. Reserveer je vooraf je plek online? Dan kun je parkeren vanaf 5 per dag!

Met de auto naar Amsterdam

Het kan lastig zijn om met de auto door de historische binnenstad te rijden. Toeristen nemen soms de hele weg over, er zijn veel fietsers en de straatjes zijn smal. Het Amsterdamse centrum staat dan ook bekend als een hel voor automobilisten. De gemeente probeert auto’s te mijden om de binnenstad bereikbaar te houden en het parkeertarief voor straatparkeren is dan ook hoog. Voorkom stress en parkeer in de grootste en voordeligste parkeergarage van Amsterdam-Centrum. Zit je met vragen? Bijvoorbeeld over de tarieven of de inrijhoogte? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Benieuwd naar de verschillende parkeertarieven in Amsterdam-Centrum en of Parking Centrum wel echt de goedkoopste is? Bekijk hier het eenvoudige overzicht van de parkeerkosten bij verschillende parkeergarages en oordeel zelf.

Elektrisch rijden? 60 laadpalen bij Parking Centrum Oosterdok

Rij je elektrisch en zoek je een plek om je auto op te laden tijdens het parkeren? In de binnenstad zijn weinig oplaadpunten te vinden buiten Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid beschikt over de meeste oplaadpunten en is daarmee de meest duurzame parkeergelegenheid van Nederland. Parkeer vanaf 5 en kom terug bij een volledig opgeladen auto. Je vindt de elektrische laadpunten vlakbij uitgang C, waarvandaan je ook direct de historische binnenstad in wandelt.