fbpx

Goedkoper parkeren dan bij Krasnapolsky bij de Dam

Op zoek naar een parkeerplek in Amsterdam-Centrum? Vlakbij de Dam bevinden zich allerlei leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Parkeer in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok, dat is stuk voordeliger dan Parking Krasnapolsky, vlakbij de Dam. Ook is onze parking gemakkelijker aan te rijden . Reserveer je parkeerplek online en betaal een dagtarief vanaf 5!

Met de auto naar Amsterdam

Parkeren in Amsterdam staat bekend als duur en ingewikkeld. Veel mensen ervaren met de auto door de historische binnenstad rijden als een ramp. Toeristen lopen in de weg, fietsers nemen de straat over en parkeergelegenheden zijn lastig te vinden. Daarnaast kost parkeren op straat en in de meeste andere parkeergarages veel geld.

Parkeer daarom de auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt direct naast het Centraal Station. Vanuit uitgang C loop je zo het prachtige centrum in en sta je binnen enkele minuten bij Grand Hotel Krasnapolsky en de Dam. En dat al vanaf 5 per dag. Vergelijk onze tarieven met die van andere garages in de buurt. 

Het Paleis op de Dam: Nieuwezijds Voorburgwal 147

Al meer dan 200 jaar wordt het Paleis op de Dam gebruikt als ontvangstpaleis door de Koninklijke familie. Wereldleiders, staatshoofden en andere belangrijke mensen worden hier ontvangen. Ook is dit de plek waar troonswisselingen en huwelijken plaatsvinden. Niet gek dus dat veel mensen deze plek met zo’n rijke geschiedenis willen bezoeken. Het is een prachtig gebouw waar het publiek welkom is. Boek een rondleiding en kom alles te weten over dit prachtige gebouw.

Madame Tussauds: Dam 20

Een andere bezienswaardigheid op de Dam is Madame Tussauds. Dit beroemde museum is in allerlei wereldsteden te vinden, ook in Amsterdam. Wandel langs de waxen poppen en ga op de foto met jouw favoriete beroemdheden. Neem plaats op de troon van Prinses Beatrix of ontmoet wereldberoemde sterren en wereldleiders. Madame Tussauds is een geliefde attractie. Voorkom wachttijd en boek je kaartje vooraf online op de website van Madame Tussauds.

Goedkoopste parkeergarage van Amsterdam

Of je nu gezellig komt winkelen bij de Negen Straatjes of de Bijenkorf lekker uit eten gaat of overnacht bij Grand Hotel Krasnapolsky: parkeer je auto op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum is centraal gelegen en eenvoudig aan te rijden. Je betaalt voor een hele dag parkeren een laag tarief vanaf 5! Neem uitgang C en loop binnen enkele minuten over de Dam. Parking Centrum Oosterdok is 24 uur per dag bereikbaar en beschikt over 60 oplaadpunten voor elektrische auto’s

Benieuwd naar meer activiteiten in hartje Amsterdam? Hou onze facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van uitjes, tips en festivals.