fbpx

Parkeren bij het Amsterdam Light Festival

Van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 kun je weer genieten van prachtige verlichte kunstwerken rondom de grachten van Amsterdam. Ervaar de elfde editie van het Amsterdam Light Festival aan boord van een rondvaartboot of maak een wandeling langs de kunst. In de buurt parkeren? Parking Centrum Oosterdok ligt vlak naast het Centraal Station. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

Lopend of varend lichtkunstwerken bewonderen

Tijdens het Amsterdam Light Festival bieden verschillende organisaties rondvaarten aan. De 75-minuten durende vaartocht vaart langs alle lichtkunstwerken. Wil je de kunstwerken liever op eigen tempo ontdekken? Ga dan wandelen. Voor € 7,50 koop je een ticket en een routekaart die je langs alle lichtkunstwerken leidt. De wandelroute is ongeveer 6,5 kilometer lang en begint bij Centraal Station. De openingstijden zijn dagelijks tussen 17.00 – 23.00 uur,. LET OP: op oudejaarsdag gaan de kunstwerken om 20.00 uur uit.

Amsterdam Light Festival #11

Tijdens de elfde editie van het Amsterdam Light Festival is het thema ‘Imagine Beyond’. De wereld om ons heen is tijdelijk en kan ineens veranderen, dat hebben we afgelopen tijd extra goed ervaren. De 20 verlichte kunstwerken nemen je mee naar een andere wereld. Kijk door het licht en laat je fantasie gaan. Wat zie je? Ga mee op de reis en beleef het zelf.

Parkeren bij het Amsterdam Light Festival

Ga jij naar het Amsterdam Light Festival? Parkeer in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt vlakbij het Centraal Station en dat is vlakbij de start van het festival. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 30,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).