fbpx

Amsterdamse Open Tuinen Dagen

Tijdens het derde weekend van juni openen meer dan 30 Amsterdamse tuinen van zowel particulieren als instellingen hun deuren voor het publiek. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar het groen dat schuilgaat achter de grachtenpanden zijn de jaarlijkse Open Tuinen Dagen het moment om op ontdekkingsreis te gaan. Parkeren doe je in het centrum, bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie, je parkeert vanaf €10,- per dag.

 

Amsterdamse tuinen een weekend open voor publiek

De meeste tuinen zijn doorgaans niet vrij toegankelijk maar tijdens 14, 15 en 16 juni kun je er dus een kijkje nemen. Met de tickets die je via de webshop van Museum Van Loon kunt aanschaffen, kun je gedurende de 3 dagen alle tuinen een keer bezoeken. Leuk voor een dagje weg, of om Amsterdam eens wat beter te leren kennen.

 

Parkeer voordelig in het centrum van Amsterdam

Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid bevindt zich naast het Centraal Station en is de goedkoopste in de binnenstad van Amsterdam. Je parkeert je auto de hele dag voor maar € 45,-. Reserveren is nóg goedkoper. Wees er op tijd bij en betaal vanaf € 10,- per dag.