fbpx

Sinterklaasinkopen doen in Amsterdam

Amsterdam is de favoriete winkelstad van alle hulpsinterklazen. Dagje sinterklaasinkopen doen in onze hoofdstad? We hebben de beste winkels voor je op een rijtje gezet. Wil je niet te veel sjouwen met alle volle winkeltassen? Parking Centrum Oosterdok is centraal gelegen, vlakbij het populaire winkelgebied. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

Cadeautips

De lekkerste verzorgingsproducten vind je bij Rituals. Er zijn meerdere filialen in het centrum van Amsterdam, waaronder de Leidsestraat en Utrechtsestraat. Rituals heeft zelfs een speciale Amsterdam collectie. Bij The Body Shop op de Nieuwendijk en Kalverstraat shop je producten voor huid, gezicht, body en haar. Probeer ook eens hun make-up producten, geproduceerd met oog voor het milieu.

Ook voor speelgoed ben je in Amsterdam op de juiste plek. Tinkerbell Toys aan de Spiegelgracht 10 verkoopt origineel en uitdagend speelgoed voor jong en oud, voor bouwers en knutselaars, ridders en prinsessen, ontdekkers en dromers, natuurvorsers en wereldreizigers.

Op zoek naar leuke cadeautjes met kerstthema? Neem eens een kijkje bij de HEMA, hier hebben ze speciale Takkie kersthangers. Of wat dacht je van de Takkie kerstmok? Deze oer-Hollandse winkel zit op de Nieuwendijk 174 en de Ferdinand Bolstraat 93. C&A heeft ook een uitgebreid kerstassortiment, zoals deze Friends kersttrui en deze Snoopy kersttrui. C&A zit op Damrak 79, middenin het centrum van Amsterdam.

De allerleukste woonaccessoires vind je bij Dille & Kamille. Of je nou servies, planten, theedoeken of kookboeken nodig hebt, de keuze is reuze. Bezoek de winkel op Nieuwendijk 16-18. Voor een uitgebreider assortiment van woonaccessoires ga je natuurlijk naar de Bijenkorf, op wandelafstand van onze parking op Dam 1.

parkeren in het centrum van amsterdam

Voor een dagje winkelen in Amsterdam, parkeer je je auto handig bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is centraal gelegen, naast het Amsterdam Centraal Station. De ideale uitvalsbasis dus! Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.