fbpx

Inkopen voor Sinterklaas in Amsterdam

Amsterdam is de favoriete winkelstad van de hulpsinterklazen. Je vindt hier voor alle kinderen en volwassenen een geweldig cadeau voor 5 december. Wil je niet te veel sjouwen met alle volle winkeltassen? Parkeer je auto voordelig bij Parking Centrum Oosterdok; midden in het centrum en vlakbij het OV en parkeer al vanaf € 5,-.

Sinterklaas inkopen bij De Bijenkorf

Het beroemde warenhuis De Bijenkorf is een ideale locatie om cadeautjes te kopen voor Sinterklaasavond. Van klein tot groot, lux tot casual en van goedkoop tot duur: bij de Bijenkorf vind je voor iedereen die dit jaar zoet geweest is een bijpassend cadeau. Het warenhuis staat bekend om de producten van goede kwaliteit en vriendelijke service. Of je nu op zoek bent naar snoepgoed, make-up, kleding of die perfecte woonaccessoires, bij de Bijenkorf vind je het gegarandeerd. En om het winkelen nog leuker te maken, is het gebouw in de winterperiode gehuld in duizenden lampjes die, zodra de zon onder is, het gebouw feestelijk verlichten.

Bekijk het assortiment van de Bijenkorf online en parkeer de auto op loopafstand van de Bijenkorf op de Dam.

Winkelen in De Negen Straatjes

De Negen Straatjes zijn een uniek winkelgebied in de stad. De schilderachtige straten liggen in het gebied van een Unesco Werelderfgoed: de Grachtengordel. De straten liggen tussen de de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. In de hoge grachtenpanden zijn veel unieke winkels gevestigd waar creatieve en originele Sinterklaascadeautjes op je liggen te wachten.

Wil je weten welke winkels er allemaal te vinden zijn bij De Negen Straatjes? Klik dan hier door naar de officiële website van dit winkelgebied.

Shoppen in het centrum van Amsterdam

Een andere aanrader waar je leuke winkels vindt, zijn de straten in het centrum van de stad. Op de Kalverstraat, de bekendste winkelstraat van Amsterdam, vind je grote winkelketens zoals H&M, Pull & Bear en Urban Outfitters. Hier koop je bijvoorbeeld leuke kersttruien, hippe rugzakken of grappige nieuwe sokken. Bij de Nieuwendijk vind je de oudste winkelstraat van de stad. Deze straat verbindt de Dam met het Centraal Station. Hier vindt je naast bekende namen ook kleine, trendy modewinkels. Aan het Leidseplein begint de Leidsestraat. Hier wandel je direct naar binnen bij de winkels vol luxeproducten en lichaamsverzorgingsproducten, zoals Rituals, The Body Shop en parfumwinkel ICI Paris.

Meer informatie over shoppen in Amsterdam.

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Amsterdam staat dan wel bekend als een dure parkeerstad, maar er zijn verschillende opties om te besparen op je parkeerkosten. De meest voordelige optie is om gebruik te maken van de korting voor langparkeerders bij Parking Centrum Oosterdok. Wanneer je langer dan vijf uur parkeert, betaal je hier een vast tarief van maar € 20! Maar, wanneer je van te voren een parkeerplek reserveert, parkeer je al vanaf € 5,- per dag!

Parking Centrum Oosterdok ligt op het Oosterdokseiland, direct naast het Centraal Station waar ook het openbaar vervoer vertrekt, zoals de tram, bus en metro. Vanaf Parking Centrum is het slechts enkele minuten lopen naar De Dam, Bijenkorf en Negen Straatjes.