fbpx

Parkeren bij kerstmarkten in Amsterdam

Er is veel te doen in december, in en rondom Amsterdam kun je de maand feestelijk doorbrengen met de hele familie. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele kerstmarkten. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je in de buurt van jouw kerstmarkt. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 5,- per dag.

Funky kerstmarkt

Ben je op zoek naar originele kerstcadeaus? Kom dan naar de Funky Xmas market op het Westergasterrein in Amsterdam. Naast cadeautjes hebben ze hier ook kersthapjes, live muziek, glühwein en natuurlijk warme chocolademelk. Dit jaar is deze vrolijke kerstmarkt op zondag 19 december van 12.00 tot 18.00 uur.

Het amsterdamse winterparadijs

Tijdens het Amsterdamse Winterparadijs is er zowel overdag als ’s avonds genoeg te beleven. Je kan schaatsen op een binnen- of buitenbaan, langlaufen, curlen of genieten van de après-ski. Daarnaast is er ook een reuzenrad, een bioscoop en een theater met diverse optredens. Meer dan genoeg te doen! Van 19 december 2021 t/m 3 januari 2022 wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot Het Amsterdamse Winterparadijs. Kaarten koop je hier.

schaatsbaan-in-amsterdam

Ice*amsterdam

Dit jaar is Ice*Amsterdam terug op het Museumplein, tot en met 30 januari 2022 kan je komen schaatsen op de ijsbaan. Deze is dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur. Om de ijsbaan in goede conditie te houden is er dagelijks een veegmoment voor de baan nodig, dit is van 11.30 tot 12.30 uur. Tijdens dit uur kan je niet schaatsen, maar dat is wel hét moment om een bezoek te brengen aan de kerstmarkt bij de ijsbaan. Hier vind je kerstcadeaus, van kleding tot accessoires, van warme chocomel tot haute-cuisine en van kerstbomen tot kerstkransjes. De kerstmarkt is geopend van 15 december 2021 tot en met 26 december 2021 van 11.00 – 17.00 uur.

een feestelijke kerstmarkt

Deze kleinschalige kerstmarkt is georganiseerd door buurtbewoners. De Kerst BraderIJ is op vrijdag 24 december van 12.00 – 17.00 uur bij de Verbroederij. Verwacht hier naast leuke marktkraampjes ook optredens, muziek, theater en exposities van creatievelingen en organisaties uit de buurt.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Als je niet al te ver wilt lopen voor je het ijs op kunt, parkeer je lekker dichtbij de vele kerstmarkten bij Parking Centrum Oosterdok. De parking bevindt zich vlak naast Amsterdam Centraal Station en is makkelijk bereikbaar. Parkeer de auto de hele dag voor maar € 37,50,-. Reserveren is nog goedkoper. Bemachtig je plek op tijd en betaal vanaf € 5,- per dag.