fbpx

Kerstmarkten in Amsterdam 2017

Er is ontzettend veel te doen tijdens de koudste dagen van het jaar. In en rondom Amsterdam kun je de maand december feestelijk doorbrengen met de hele familie. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele kerstmarkten, de Bloemenmarkt op de Singel of ga langs Ice* Village Amsterdam.

Winterwonderland in hartje Amsterdam

Het Museumplein in Amsterdam is tot en met 5 januari een winterdorp met een heuse ijsbaan. Je kunt met het hele gezin schaatsen, even zitten om te genieten van warme lekkernijen óf gaan winkelen bij de knusse chalets. Naast alle reguliere activiteiten voorziet Ice* Amsterdam de bezoekers van een gevarieerd programma met onder andere muziek.

Lees hier wat je allemaal kunt doen bij Ice* Amsterdam.

Koop je kerstboom op het water

Nog geen mooie kerstboom weten te vinden? Breng dan eens een bezoek aan de Bloemenmarkt! Deze unieke drijvende bloemenmarkt bevindt zich in onze hoofdstad en is heel leuk om te zien, maar nog leuker om op rond te lopen. Stap dus met het gezin de auto in en kies je kerstboom op het water uit. Naast de kerstboom vind je hier allerlei andere leuke artikelen om het hele huis in de kerststemming te brengen. Ook kun je er terecht voor bollen en zaadjes: zo staat je tuin er in het voorjaar meteen weer mooi bij.

Lees hier meer over de Amsterdamse Bloemenmarkt.

Schaatsen op het Rembrandtplein

Na een jaar afwezig te zijn geweest is hij er weer: de gratis schaatsbaan van Frans Stuy. Vanwege de herinrichting van het Leidseplein was er vorig jaar geen ruimte voor de ijsbaan. Dit jaar is daar een oplossing voor gevonden en kan iedereen weer het ijs op. Deze keer op het Rembrandtplein. Na het schaatsen kun je lekker bijkomen in een van de vele cafeetjes, óf ga bij een van de blokhutten langs om je handen te warmen aan chocolademelk of glühwein. De ijsbaan is tot 8 januari 2018 open.

Lees hier meer over de ijsbaan op het Rembrandtplein.

Parkeer dichtbij alle winterpret in Parking Centrum Oosterdok

Als je niet al te ver wilt lopen voor je het ijs op kunt, parkeer je lekker dichtbij de vele kerstlocaties in Parking Centrum Oosterdok. De parking bevindt zich vlak naast Amsterdam Centraal Station en is heel makkelijk bereikbaar. Parkeer de auto al de hele dag voor maar € 20.

Vind hier alle informatie over onze parkeertarieven.