fbpx

Goedkoop parkeren bij de TCS Marathon Amsterdam

Kom je zondag 16 oktober meelopen of iemand aanmoedigen bij de TCS Amsterdam Marathon? Parkeer goedkoop en veilig bij Parking Centrum Oosterdok in hartje Amsterdam. Reserveer jouw plek van tevoren en betaal vanaf € 5,- tot maximaal € 25,- per dag.

TCS Amsterdam Marathon

Zondag 16 oktober vindt de 46e editie van de TCS Amsterdam Marathon plaats. Het is ieder jaar weer een groot feest! De Amsterdam Marathon is de grootste marathon van Nederland en dit jaar lopen ruim 31.000 renners mee, dat maakt het zelfs ook de grootste marathon van Europa. Veel mensen komen hun familie, vrienden of collega’s aanmoedigen, want niets is zo belangrijk voor de renners als support vanaf de zijlijn.

Bereikbaarheid en route

De start én finish van de marathon zijn in het Olympisch Stadion. Diverse wegen in de stad zijn afgesloten. Parking Centrum Oosterdok is gewoon bereikbaar. Kijk hier voor de actuele aanrijroute. Vanaf onze parking ben je met het openbaar vervoer in ongeveer een halfuur bij het Olympisch Stadion. Dat doe je door vanaf het Amsterdam Centraal Station te reizen met metro 51 of 52 en uit te stappen bij halte ‘Olympisch Stadion’.

Parkeren voor Marathon Amsterdam

Kom jij van buiten Amsterdam en wil je na het aanmoedigen lekker met de auto naar huis? Parkeer betaalbaar in de Amsterdamse binnenstad bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking bevindt zich naast het Centraal Station. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag.