fbpx

Goedkoop parkeren bij de TCS Marathon Amsterdam

Kom je zondag 17 oktober meelopen of aanmoedigen tijdens de TCS Amsterdam Marathon? Parkeer dan goedkoop en veilig bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer jouw plek van tevoren en betaal vanaf € 5,- per dag.

TCS Amsterdam Marathon

Zondag 17 oktober vindt de 45e editie van de TCS Amsterdam Marathon plaats. Het is ieder jaar weer een groot feest! De Amsterdam Marathon is de grootste marathon van Nederland en dit jaar lopen ruim 31.000 renners mee, dat maakt het zelfs ook de grootste marathon van Europa. Veel mensen komen hun familie, vrienden of collega’s aanmoedigen, want niets is zo belangrijk voor de renners als support vanaf de zijlijn.

Bereikbaarheid en route

De start én finish van de marathon vinden plaats in het Olympisch Stadion. Diverse wegen in de stad zijn afgesloten. Parking Centrum Oosterdok is gewoon bereikbaar. Kijk hier voor de actuele aanrijroute. Kijk voor het parcours op de website van de TCS Marathon.

Parkeren voor Marathon Amsterdam

Kom jij van buiten Amsterdam en wil je na het aanmoedigen lekker met de auto naar huis? Je kunt gewoon betaalbaar in de Amsterdamse binnenstad parkeren. Parking Centrum Oosterdok bevindt zich naast het Centraal Station. Vervolg je weg naar het parcours lopend, met de tram of met de metro.