fbpx

Parkeren bij de Huishoudbeurs Amsterdam

Van 18 t/m 24 februari is de Huishoudbeurs in Amsterdam. Met de auto naar de beurs? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

De huishoudbeurs

Je vergeet de tijd zodra je de Huishoudbeurs die plaatsvindt in de RAI, binnenwandelt. Je komt terecht in een wereld waarin je verrassende activiteiten beleeft, nieuwe smaken proeft en winkelt tussen vele unieke producten. Ontdek lifehacks op het gebied van klussen, ontwikkel groene vingers en leer koken als een pro. Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt en ga los in sportieve poses. Daarnaast is er allerlei lekker eten met daarnaast (non-)alcoholische versnaperingen. Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen.

Parkeren in Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam voor je bezoek aan de Huishoudbeurs? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag.