fbpx

Parkeren in Amsterdam tijdens Halloween

Ga je Halloween vieren in Amsterdam? Door de hele stad beleef je de leukste gekostumeerde feesten, angstaanjagende spellen en enge horror filmmarathons. Wij hebben een aantal griezelige tips voor je op een rijtje gezet! Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan vanaf €10,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok, op loopafstand van vele activiteiten.

The return of the mayans

Iedereen denkt dat de Maya’s eeuwen geleden hun mysterieuze land verlieten en uitstierven. Maar niets is minder waar, ze verborgen zich eeuwenlang in de diepe ondergrondse kamers. Verborgen in totale duisternis, bereiden ze zich voor op een terugkeer tijdens Halloween. Op 29 oktober 2022 is het zover, tijdens de 13e editie van Amsterdam Halloween, komen de Maya’s de wereld weer overnemen. Dit feest vindt plaats in de Westerunie en duurt van 22.00 – 05.00 uur. Koop je kaarten hier.

griezelen bij THE DUNGEON

Bij The Amsterdam Dungeon waan je je in een echt spookhuis. Nog meer griezelen? Bezoek dan een van de angstaanjagende shows. Je wordt meegesleurd naar het duistere verleden van Amsterdam. Je komt oog in oog te staan met heksenjagers, zielenverkopers en ander gespuis. Ontdek wie er van jullie tot heks wordt veroordeeld en wie er op de brandstapel belandt. Bezwijk jij straks van angst of door een lachbui? Hoe dan ook, of je het droog houdt is nog maar de vraag.

Amsterdam Dungeon

THT – Halloween editie

Tijdens Halloween komt THT een avond vullen met dansmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00. Dit feest vindt plaats in De Groene Zwaan. Het begint om 20.00 uur en de entree is gratis. Meer informatie over dit Halloweenfeest vind je hier.

Kids Halloween Costume Ball

Op 29 oktober vier je samen met de kids Halloween bij de Nieuwe Anita. Er is leuke muziek en een heleboel lekkers voor de kleintjes. Een kaartje kost €4,- voor kinderen, volwassenen mogen gratis mee. Entree is inclusief limonade en popcorn. De Nieuwe Anita ligt aan de Frederik Hendrikstraat 111.

Parkeren tijdens Halloween in Amsterdam

Kom je tijdens Halloween naar Amsterdam? Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt aan de Oosterdoksstraat 150, midden in het centrum van Amsterdam. Via uitgang C loop je snel en makkelijk naar de bovenstaande locaties. We zien je met Halloween!