fbpx

Parkeren tijdens Restaurantweek

Heb jij al een reservering gemaakt bij een van de restaurants die meedoen met de Restaurantweek in Amsterdam? De restaurantweek is dé week waarin je op een leuke manier – en tegen een hele vriendelijke prijs- kennis kan maken met leuke nieuwe restaurants.

VOORDELIG PARKEREN TIJDENS DE RESTAURANTWEEK IN AMSTERDAM

Tijdens de restaurantweek kun je voor €27,50 genieten van een driegangenmenu bij meer dan 1000 verschillende toprestaurants. Natuurlijk doen ook heel veel Amsterdamse restaurants mee met die leuke initiatief. In de buurt van Parking Centrum Oosterdok natuurlijk ook. Enkele tips van fantastische restaurants op loopafstand van de parking zijn MOES, Geisha restaurant&lounge, Hemelse Modder, &samhoud places en Restaurant De Compagnon. Kom langs en ontdek hoe leuk het uitgaan is in het hartje van onze stad.

Reservering maken voor de restaurantweek?

GOEDKOOP PARKEREN IN DE BINNENSTAD

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad. Maak tijdens de restaurantweek gebruik van ons Night Time Tarief; 1Van 21 uur ’s avonds tot 6 uur ’s-ochtends betaal je maar 6 euro per uur. Zo wordt een avondje uit in Amsterdam wel heel voordelig.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok