fbpx

Parkeren tijdens Uitmarkt Amsterdam

Kom van 26 t/m 28 augustus naar de Uitmarkt, het grootste culturele evenement van Nederland! Ook dit jaar is er een fantastisch cultureel programma gevuld met (muzikale) optredens, film, dans en literatuur. Reserveer je dagticket bij Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt dan geen € 37,50 maar maximaal € 25,- voor een hele dag parkeren.

Bereikbaarheid en route vanaf onze parking

De Uitmarkt vindt plaats op het Museumplein en het Leidseplein. Door de centrale ligging van onze parking, vlakbij het Amsterdam Centraal Station, ben je in no-time bij de Uitmarkt. Neem metro 52 en stap uit bij halte Vijzelgracht, daarna wandel je naar het één van de pleinen toe. Geen zin in een wandeling? Stap dan over op tram 1 naar Osdorp. Die brengt je naar het Leidseplein.

Het Programma van de Uitmarkt

De Uitmarkt heeft dit jaar drie onderdelen: het traditionele onderdeel ‘in Concert’, ‘de Cultuurtuin’ en ‘op Locatie’. Dagelijks zijn er bijzondere acts te vinden op het grote podium bij het Museumplein. Uitmarkt: De Cultuurtuin is nieuw, dit is een bijzondere ervaring waarbij bezoekers kunnen ronddwalen in een doolhof en informatie kunnen opzoeken door dingen te scannen met hun telefoon. Dit jaar doen er verschillende locaties mee aan Uitmarkt: op Locatie. Dit zijn het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Concertgebouw en Once Upon a Time Amsterdam.

Artiesten op de Uitmarkt

Op vrijdag 26 augustus treden onder andere Willeke Alberti, Karsu en Brass Rave Unit op. Zij treden allemaal op bij het Museumplein in Amsterdam. Verder staan filosoof Tim Fransen, de Palestijnse zangeres Nai Barghouti, Simone Kleinsma, Freek Bartels en Pia Douwes op het programma. Het volledige programma volgt nog.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Uitmarkt (@de_uitmarkt)

Goedkoop parkeren tijdens de Uitmarkt

Kom jij dit jaar naar de Uitmarkt? Parkeer je auto voordelig en centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag.