fbpx

Pinksterweekend in Amsterdam: Wat is er te doen?

Dit weekend is er weer genoeg te doen in Amsterdam. Er zijn festivals, bijzondere exposities en tentoonstelling in de vele musea en de terrassen zijn weer open. Vier dat de zomer er weer is op een van de vele evenementen dit weekend! Goedkoop parkeren doe je bij Parking Centrum Oosterdok. Wees er op tijd bij, en reserveer je parkeerplek online vanaf € 10,- per dag.

Red Light Jazz festival

Op 3, 4 en 5 juni vindt het Red Light Jazz festival plaats! De laatste edities groeit dit festival uit tot hét jazz-evenement van het jaar! Kom genieten op veel verschillende feestlocaties, verspreid over het hele Wallengebied.

Website van Red Light Jazz
Meer informatie over Red Light Jazz

Red Light Jazz festival parkeren

Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air is hét dance festival voor het Pinksterweekedn! Alle voorgaande edities waren uitverkocht, en dat zegt toch wel iets over de naam van dit festival. Behalve een dagprogramma, heb je er ook een Amsterdam Open Air By Night.

De website Amsterdam Open Air

Festivals amsterdam September 2019

Opening zomerseizoen in het Vondelpark Openluchttheater

Vieren dat de zomer is begonnen doe je vanaf 5 juni elke vrijdag in het Openluchttheater in het Vondelpark! Yentl en de Boer, Charl Delemarre en Maurino trappen het begin van het zomerseizoen af, waarmee het startsignaal wordt gegeven voor een heleboel weekend vol gezelligheid! Houd de website van het Vondelpark Openluchttheater in de gaten voor alle optredens en feesten.

Website van het Vondelpark Openluchttheater

Bezoek het Holland Festival

Van 3 t/m 26 juni is de 75e editie van het Holland Festival. Het toonaangevende internationale festival voor podiumkunsten. Het festival bestaat als sinds 1947 en trekt jaarlijks vele bezoekers. Het Holland Festival biedt een breed programma en een mix aan podiumkunsten. Muziek, dans, film opera en theaterliefhebbers kunnen genieten van vele voorstellingen. Ook is er ruimte voor beeldende kunst, literatuur en architectuur. Lees meer over het programma op de website van het Holland Festival.

Boek een hotelovernachting

Liever langer dan 1 dag op pad? Maak er een volledig weekend van en boek een gezellig hotel in het centrum van Amsterdam. Bekijk onze hoteltips voor het Pinksterweekend hier.

kamer-in-amrath-hotel

parkeren in het pinksterweekend

Ga jij naar Amsterdam in het Pinksterweekend? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking loop je in enkele minuten naar de historische binnenstad. Ideaal voor een dagje uit. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag. Reserveren is nog goedkoper. Reserveer je parkeerplek online vanaf € 10,- per dag.