fbpx

5 hoteltips voor het pinksterweekend

Nog geen plannen voor Pinksteren? Boek een last minute weekend weg en ga op avontuur in Amsterdam! We hebben vijf hotels op een rijtje gezet die nog plek hebben voor aanstaand pinksterweekend.

Grand Hotel Amrâth

Het luxe 5-sterrenhotel Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in een voormalig scheepvaarthuis, een 107 jaar oud monument in Amsterdamse School stijl. De kamers zijn in art nouveau-stijl en hebben hoge, stijlvolle plafonds. Maak een reis terug in de tijd en dompel je onder in een weekend vol luxe. Het hotel bevindt zich op 500 meter loopafstand van het Centraal Station.

kamer-in-amrath-hotel

Hotel Jakarta

Hotel Jakarta is een relatief nieuw, duurzaam hotel aan de rivier ’t IJ, op de locatie waar schepen in het verleden vertrokken naar Jakarta. Het boetiekhotel biedt 200 luxe kamers in Indonesische stijl. Alle superior kamers hebben een balkon met panoramisch uitzicht over ’t IJ aan de ene kant en uitzicht op het centraal station aan de waterkant. Het hotel biedt wellnessbehandelingen aan die je van tevoren kunt reserveren.

hotel-jakarta-skyline

Hotel Mai

Hotel Mai ligt midden in Chinatown en is dichtbij veel populaire bezienswaardigheden, zoals de Nieuwmarkt, de Zeedijk, en de Wallen. Dit 4-sterren boetiekhotel heeft verzorgde, mooi afgewerkte kamers met uitzicht over de grachten. De inrichting van het hotel heeft Aziatische invloeden, geïnspireerd op de rijke geschiedenis van het pand.

Sir Adam Hotel

Sir Adam Hotel is gevestigd in de onlangs verbouwde A’DAM Toren, en biedt uitzicht op ’t IJ en de historische binnenstad. Het hotel is volledig in muziekstijl: in de luxe kamers vind je gitaren, platenspelers en vinyl platen. De ramen zijn volledig te verduisteren en de bedden zijn enorm, én zacht! De perfecte plek voor een paar nachtjes weg.

sir-adam-hotel-amsterdam

Radisson Blu

Het Radisson Blu Hotel ligt in een rustig deel van het centrum, op slechts 7 minuten lopen van de Dam en dichtbij de grachtengordel. De ruime kamers zijn ingericht volgens kleurrijke thema’s, waaronder de Gouden Eeuw en ‘Naturally Cool’. De accommodatie bevindt zich op 10 minuten lopen van het Waterlooplein en de winkelstraat de Kalverstraat.

KOM JE MET DE AUTO NAAR amsterdam?

Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten. Reserveer hier je parkeerplekParkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45,- voor 24 uur parkeren.