fbpx

Uitmarkt 2019 in Amsterdam

23 t/m 25 augustus is de Uitmarkt 2019, het grootste culturele evenement van Nederland, weer terug! Ook dit geniet je weer volop van het culturele programma, gevuld met (muzikale) optredens, film, dans en literatuur. Parkeren bij de Uitmarkt voor een laag tarief? Kom dan naar Parking Centrum Oosterdok en parkeer midden in het centrum van Amsterdam.

Het Programma van de Uitmarkt 2019

Er zijn in totaal 327 optredens, verdeeld over drie dagen. Er zijn 26 podia waar je gedurende deze dagen kunt genieten van diverse optredens van verschillende genres. Zo bekijk je dans- en muziekoptredens, bezoek je cabaret- of toneelvoorstellingen, bekijk je films en luister je naar schrijvers en dichters die hun boeken voorlezen.

Weet jij al wat je bezoekt tijdens de Uitmarkt 2019? Bekijk het programma.

De boekenmarkt

Op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus is er de jaarlijkse boekenmarkt. De kramen met boeken lopen langs het Rijksmuseum en het Leemveld. De markt is geweldig voor alle literatuurliefhebbers. Op de markt zijn er bekende uitgeverijen, zoals Uitgeverij De Kring en Uitgeverij Prometheus aanwezig. Een aantal neemt hun bekende auteurs mee voor een meet & greet met signeersessies.

Uitmarkt voor kinderen

Voor kinderen is er een speciaal interactief programma gemaakt, gevuld met leuke workshops (bijvoorbeeld een Percussieworkshop van Percossa), spelletjes en optredens van o.a. Dirk Scheele.

Bekijk hier alle Uitmarkt 2019 Junior activiteiten.

Afsluiten met de Musical-Sing-Along

De Uitmarkt 2019 wordt afgesloten met een heel groot feest: de Musical Sing-a-Long. Tijdens deze spectaculaire aftrapper van het nieuwe culturele seizoen, kan je meezingen met alle grote musicalsterren. Zing bijvoorbeeld mee met de liedjes van Mamma Mia!, Soldaat van Oranje of Annie.

De Musical-Sing-Along vindt plaats op zondag 25 augustus op het I Amsterdam podium (Museumplein). Het begint om 21:15 uur en duurt tot ca. 22:20.

Goedkoop parkeren tijdens de Uitmarkt 2019

Kom jij dit jaar naar de Uitmarkt? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. In de parking zet je zeer voordelig de hele dag je auto weg voor een vast tarief van € 20 per dag. Blijf je korter dan 6 uur? Dan betaal je een uurtarief van € 6.

Je kunt hier eenvoudig van te voren jouw tarief berekenen.