fbpx

Amsterdam Light Festival

Ontdek nieuwe lichtkunst en beleef ‘When Nature Calls’ tijdens de negende editie van Amsterdam Light Festival. Dit jaar ga je te voet op ontdekkingstocht met de Light Walk. Corona-proof natuurlijk!

editie #9

Samen met kunstenaars, wetenschappers, sociale partners, basisschoolleerlingen en onderwijs- en overheidsinstellingen wordt er een nieuwe beleving ontwikkeld. De grachten van Amsterdam staan in het teken van licht, tijdens deze donkere dagen. Er worden verschillende projecten uitgevoerd die allemaal te maken hebben met het thema van 2020. Lees hier meer over de projecten.

when nature calls

Tijdens de 9e editie van het Amsterdam Light Festival wordt de relatie tussen mens en natuur onder de loep genomen. Het is voor iedereen duidelijk dat de natuur een harde klap heeft gekregen. We ervaren dagelijks de gevolgen daarvan. Met de uitbraak van het coronavirus is onze samenleving compleet tot stilstand gebracht en we ontkomen er niet aan om hier zelf ook bij stil te staan. Vandaar het thema: ‘When Nature Calls’. In de onderstaande video legt Lucas De Man meer uit over de Light Walk van dit jaar. Bezoek de website van het Amsterdam Light Festival voor tickets en meer informatie.

 

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 30,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.