fbpx

Ga je naar het Defensity College toe in Amsterdam?

Parkeer je auto op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking loop je er in minder dan een kwartier naartoe. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10 per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Parkeren bij Defensity College

Als je naar het Defensity College gaat kan je je auto prima achterlaten bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt op loopafstand en het is een veilige parkeergarage. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45 voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren).

Defensity College

Defensity College is het werkstudentprogramma van Defensie voor HBO- en WO-studenten. Met een bijbaan van 1 a 2 dagen per week, ontdek je hoe het is om te werken voor een organisatie van aanpakken weet. Elke studie kan bijdrage leveren aan een veiligere wereld, dus die van jou ook. Werktuigbouwkundigen en industrieel ontwerpers, die met een technische blik de toekomst vormgeven, psychologen die zorgen dat de juiste personen aan het werk worden gezet en ICT’ers die onze netwerken beschermen. Wil jij je aanmelden als werkstudent, dat kan hier?