fbpx

Parkeren Club Panama - Amsterdam

Bij Club Panama hoor je lekkerste beats. Kom je een avond dansen in deze club? Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Vooral in de nacht is parkeren bij Parking Centrum Oosterdok extreem voordelig!

Parkeren bij Club Panama – Oostelijke Handelskade 4

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parkeer je auto eenvoudig midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Parking Centrum is de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Vooral wanneer je later in de avond of nacht komt, is Parking Centrum erg voordelig! Ideaal dus wanneer je een bezoek brengt aan de club. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20. En parkeer je je auto al eerder? Dan maak je al snel gebruik van het voordelige uurtarief van € 6.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

De beats komen de bezoeker tegemoet bij deze club. Dans op urban, dance of house. De avond is pas echt compleet als je vooraf dineert in het mooie restaurant. De uitgaansgelegendheid in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Club Panama

Oostelijke Handelskade 4
1019 BM
Amsterdam
Meer informatie over Club Panama.