fbpx

Parkeren bij de Melkweg in Amsterdam

De Melkweg is inmiddels een begrip in heel Nederland geworden onder jong en oud. Dit komt mede door de vele verschillende stijlen die er te vinden zijn: dans, theater, film en fotografie, en natuurlijk muziek. Het programma is vaak verschillend, dus laat je verrassen! Parkeer in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer vanaf € 5,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok en parkeer de auto in de binnenstad van Amsterdam.

De Melkweg

Dit is een poppodium en cultureel centrum met live muziek, clubnachten, film en festivals. De Melkweg is gevestigd in de voormalige suikerraffinaderij De Granaatappel en melkfabriek aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. Deze raffinaderij werd op 19 september 1920 gesloten en opgekocht. De Melkweg begon met één zaal voor muziek, film en theater, maar is in de afgelopen 40 jaar grondig verbouwd. Het groeide uit tot een centrum met twee concertzalen, een multifunctionele zaal voor concerten en voorstellingen, een bioscoop, een expositieruimte en een café.

Zet je auto neer bij Parking Centrum Oosterdok

Ga jij naar de Melkweg? Parkeer dan in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 5,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.