fbpx

20

Voor 24 uur parkeren

bij de voordeligste parkeergarage van Nederland

Voor 24 uur parkeren

Welkom bij de parkeergarage

Shoppen in Amsterdam bij de leukste winkelstraten

Met veel internationale ketens, de hipste vintagewinkeltjes en meest luxe merken om uit te kiezen is Amsterdam een heus winkelwalhalla. Zo kun je in het centrum je innerlijke fashionista helemaal vrij laten bij winkels als Zara, H&M en Bershka en kun je in de Haarlemmerbuurt diverse boetiekjes aandoen.

Shoppen in Amsterdam Centrum

Met haar prachtige historische gebouwen, luxe merken en de hipste internationale winkelketens is er in Amsterdam voor iedere shopper wel wat te vinden. Loop bijvoorbeeld eens de Nieuwendijk op, de oudste winkelstraat van onze hoofdstad. Je komt hier langs grote ketens zoals Zara, H&M en Bershka. Naast de bekendere namen kun je hier ook shoppen bij kleinere trendy winkeltjes én af en toe stoppen voor een lekker hapje of drankje.
Ga ook eens langs De Bijenkorf op de Dam. Het prachtige gebouw is een ware eyecatcher en neemt statig haar plek in tegenover het Paleis op de Dam. Sinds 2001 is het gebouw een rijksmonument en in 2018 bestaat het filiaal al 138 jaar. In het restaurant op de vijfde verdieping kijk je uit over Amsterdam, terwijl je bijkomt van een dagje shoppen.

Klik hier voor alle winkels op de Nieuwendijk.

Bezoek de leukste boetiekjes in de Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk vormen het hart van de Haarlemmerbuurt. Dit gezellige Amsterdamse winkelgebied is een populaire bestemming onder shoppers die iets unieks op de kop willen tikken. Zo kun je hier winkelen bij veel trendy boetiekjes, vind je er talloze vintagewinkeltjes en is er voor iedere smaak een betaalbaar restaurant te vinden. Loop bijvoorbeeld eens binnen bij boetiek Nukuhiva voor fair trade urbanwear van merken zoals People Tree, Wunderwerk en Alchemist: perfect voor de bewuste shopper! Voor de zoetekauw is Papabubble niet te missen. Dit snoepatelier is de droom van jong en oud en biedt naast een heerlijke selectie aan zoetigheden ook verschillende workshops aan.

Lees hier meer over de Haarlemmerbuurt.

Parkeren vlakbij de leukste winkelbestemmingen doe je bij Parking Centrum Oosterdok

Parkeer je auto voor het shoppen bij Parking Centrum Oosterdok. Bij de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad van Amsterdam staat je auto overdag veilig en centraal voor slechts € 20. Mocht je een van de eettentjes in de Haarlemmerbuurt aandoen, dan kun je ’s avonds bij binnenrijden parkeren voor € 6.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.

Hier vind je al onze voordelige parkeertarieven.