fbpx

Parkeren bij Mojo Japanese Kitchen

Liefhebbers van sushi kennen Mojo Japanese Kitchen maar al te goed. Hier kan je ‘eindeloos’ genieten van deze heerlijke snelle gerechtjes. De sfeer is licht, levendig en voelt Japans aan. Mojo Japanese Kitchen bevindt zich bovenop Parking Centrum Oosterdok op het Oosterdoks Eiland. Centraal Station ligt op een steenworp afstand. Het is daarom de ideale plek om met andere sushi-liefhebbers af te spreken en te genieten. Als je in onze parking staat ben je verzekerd van de goedkoopste plek in het centrum van Amsterdam. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 5,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Over Mojo Japanse Kitchen

Bij Mojo genieten liefhebbers onbeperkt van dagverse sushi in een ongedwongen, gezellige en levendige sfeer. Je betaalt een vast bedrag. Daarna kan je onbeperkt genieten van dagverse sushi, knapperige tempura en heerlijke Japanse grill gerechten. En je hoeft nooit lang te wachten. Je bestelling komt binnen een seconde bij de juiste chef. Heerlijk en gezond fastfood dus!

Mojo Amsterdam combineert een modern en elegant interieur met schitterend panoramisch uitzicht over de Amsterdamse grachten. Ook aan kleinere eters is gedacht! Je kan namelijk ook gewoon je favoriete gerechten à la carte bestellen. Alle gerechten worden zorgvuldig op ambachtelijke wijze bereid. De vis wordt dagelijks vers geleverd. Hierdoor zijn de sushi en sashimi altijd van de hoogste kwaliteit.

Japanners weten het: bij lekker eten hoort ook een lekker drankje. Mojo heeft een aangenaam groot assortiment sake, wijnen, gin-tonics, (speciaal) bieren en feestelijke non alcoholische drankjes. Dat laatste is wel zo verstandig wanneer je met de auto komt. Kanpei!

Parkeren bij Mojo Japanse Kitchen Amsterdam

Mojo Amsterdam bevindt zich op loopafstand van onze parkeergarage. Je stapt bijna uit de lift het restaurant binnen. Dichterbij parkeren kan niet. Goedkoper ook niet. Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeergarage in het centrum Amsterdam. Parkeer voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt slechts € 25,- per dag als je langer dan 6 uur bij ons parkeert. Met de dagkaart van Parking Centrum Oosterdok parkeer je bij reservering voordelig de auto in de binnenstad van Amsterdam vanaf € 5,- per dag.