fbpx

Op bezoek in de Westergasfabriek

De Westergasfabriek is een multifunctionele bestemming. Het dient als thuisbasis voor een aantal Nederlandse tv-programma’s, maar is ook de host van een aantal bekende Nederlandse festivals en feesten. Ga jij naar de Westergasfabriek? Parkeer dichtbij bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij de westergasfabriek

Wil je een bezoekje plannen aan De Westergasfabriek? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is ideaal gelegen naast het Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier reis je makkelijk verder met de bus naar de Westergasfabriek. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 30,- (vanaf 6 uur parkeren).

Historie van de Westergasfabriek

De Westergasfabriek is een voormalige gasfabriek in het Amsterdamse stadsdeel West. Begin 21e eeuw is het terrein helemaal gesaneerd en zijn de gebouwen gerestaureerd. Nu heeft het onder de naam Westergas een culturele en recreatieve bestemming. Bekijk de agenda van de Westergas hier.