fbpx

Parkeren bij Muziekgebouw aan ‘t IJ

Gaat u naar een concert in Muziekgebouw aan ’t IJ? Dan parkeert u goedkoop in Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum loopt u in 6 minuten naar het Muziekgebouw. En Parking Centrum is maar liefst 3 keer zo goedkoop als de Piethein Garage.

Muziekgebouw aan ’t IJ

De naam zegt het al. Het Muziekgebouw aan ’t IJ omringd door water, en wel aan drie zijden. Dit internationaal befaamde gebouw werd meerdere malen bekroond met internationale architectuurprijzen. En niet alleen het gebouw is een bezoek waard, ook de concerten die hier georganiseerd worden. Het programma is vernieuwend, verrassend en spraakmakend. Je hoort hier zowel bekend als avontuurlijk nieuw repertoire. Het Muziekgebouw aan ’t IJ heeft een fenomenale geluidskwaliteit, doordat het plafond beweegbaar is en de stoelen akoestisch. De nagalmtijd wordt daardoor perfect afgestemd op de muziek. Benieuwd naar het programma en welke beroemde musici binnenkort te horen zijn? Bekijk dan de website van het Muziekgebouw voor alle informatie.

Goedkoop parkeren bij het Muziekgebouw Amsterdam

Breng je een bezoek aan het Muziekgebouw? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, het is ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Vooral in de avonden kunt u gebruik maken van een ongekend laag parkeertarief. Voor een dag parkeren (tussen de vijf en 24 uur lang) betaal je slechts € 20.

Ontdek alles over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

English? Click here.

Grotere kaart weergeven