fbpx

Muziekgebouw aan ‘t IJ

Gaat u naar een concert in Muziekgebouw aan ’t IJ? Dan parkeert je het goedkoopst bij Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum loop je in minder dan 6 minuten naar het Muziekgebouw. En Parking Centrum is maar liefst 3 keer zo goedkoop als de Piethein Garage. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 5,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Muziekgebouw aan ’t IJ

De naam zegt het al: het Muziekgebouw aan ’t IJ wordt omringd door water, en wel aan drie zijden. Dit internationaal befaamde gebouw werd meerdere malen bekroond met architectuurprijzen. Jaarlijks biedt het ruim 200 concerten in verschillende genres. Van hedendaagse muziek tot daaraan gerelateerde genres als klassieke muziek, jazz, elektronische popmuziek en wereldmuziek.
En natuurlijk is niet alleen het gebouw een bezoek waard, ook de concerten die hier georganiseerd worden. Het programma is vernieuwend, verrassend en spraakmakend. Je hoort hier zowel bekend als avontuurlijk nieuw repertoire. Het Muziekgebouw heeft een fenomenale geluidskwaliteit, doordat het plafond beweegbaar is en de stoelen akoestisch. De nagalmtijd wordt daardoor perfect afgestemd op de muziek. Een unieke beleving. Benieuwd naar het programma en welke beroemde musici binnenkort te horen zijn? Bekijk dan de website van het Muziekgebouw voor alle informatie.

Goedkoop parkeren bij het Muziekgebouw Amsterdam

Breng je een bezoek aan het Muziekgebouw? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, het is ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je voor maar € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur). Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan het Muziekgebouw of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.

Ontdek alles over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.
English? Click here.