fbpx

Parkeren bij het Muziekgebouw aan ’t IJ

Gaat u naar een concert in Muziekgebouw aan ’t IJ? Dan parkeert je het goedkoopst bij Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum loop je in minder dan 6 minuten naar het Muziekgebouw. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Goedkoop parkeren bij het Muziekgebouw Amsterdam

Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, het is ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan het Muziekgebouw of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.

Muziekgebouw aan ’t IJ

De naam zegt het al: het Muziekgebouw aan ’t IJ wordt omringd door water en wel aan drie zijden. Jaarlijks biedt het ruim tweehonderd concerten in verschillende genres, van hedendaagse muziek tot daaraan gerelateerde genres als klassieke muziek, jazz, elektronische popmuziek en wereldmuziek. Het programma is vernieuwend, verrassend en spraakmakend. Je hoort hier zowel bekend als avontuurlijk nieuw repertoire. Het Muziekgebouw heeft een fenomenale geluidskwaliteit, doordat het plafond beweegbaar is en de stoelen akoestisch. De nagalmtijd wordt daardoor perfect afgestemd op de muziek. Een unieke beleving.