fbpx

Goedkoper parkeren dan in de Piet Heingarage

De Piet Heinkade ligt midden in het centrum, vlakbij veel Amsterdamse hotspots. Parking Centrum Oosterdok bevindt zich dichtbij de Piet Heinkade. De Piet Heingarage deelt misschien de zelfde naam als de Piet Heinkade maar je bent wel duurder uit, dan kun je toch beter parkeren in onze parkeergarage op de Oosterdoksekade. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 5,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Parkeren bij de Piet Hein kade

De Piet Heintunnel loopt onder het water door vanaf de Sluisbuurt naar Rietlanden in het Oostelijk Havengebied. Waar de tunnel eindigt begint de Piet Heinkade, een autoweg met uitkijk op het water. Rij een klein stukje door en neem dan een bocht naar rechts.

Via de Ruijterkade rij je zo over de Oosterdokskade naar Parking Centrum Oosterdok. Bij de parkeergarage vind je onder andere de OBA, Sea Palace en het Conservatorium van Amsterdam. Parkeer voordelig de auto en bezoek de leukste locaties in de buurt. Dit zijn onze tips:

Muziekgebouw aan ‘t IJ en Bimhuis: Piet Heinkade 1

Voor muziekliefhebbers is het muziekgebouw aan ‘t IJ een geliefde plek. In de concertzaal worden jaarlijks ruim 200 concerten gehouden. De diversiteit aan muziekstijlen is enorm. Je geniet er van moderne muziek, jazz, pop, rock, elektronische muziek, wereldmuziek en nog veel meer. In hetzelfde gebouw vind je het Bimhuis. In deze concertzaal worden ruim 300 concerten per jaar georganiseerd, specifiek gericht op jazzmuziek en geïmproviseerde muziek.

Meer weten over het programma? Bezoek dan eens de website van het Muziekgebouw of Bimhuis.

Bimhuis en muziekgebouw aan t' IJ

Hannekes Boom: Dijksgracht 4

Dé place-to-be bij lekker weer is Hannekes Boom. Vlakbij de Piet Heinkade ligt dit gezellige restaurant aan het water. Midden in een drukke stad. Kom even helemaal tot rust en geniet van een lekker hapje en drankje met een prachtig uitzicht. Trek gekregen? Check hier de menukaart.

dijksgracht met boten

Lovers Powerzone: De Ruijterkade 153

Lasergamen, bowlen of glow in the dark minigolfen in Amsterdam? Vlakbij de parkeergarage bij de Piet Hein ligt Lovers Powerzone, een echte indoor beleving. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje lasergamen en kom daarna bij met een lekker hapje in het restaurant.

Science Museum NEMO: Oosterdok

Op nog geen 5 minuten lopen vanaf Parking Centrum Oosterdok vind je een van de grootste hotspots van Amsterdam: Science Museum NEMO. NEMO is een geweldige plek voor jong en oud. Je leert er spelenderwijs alles over wetenschap. Ook in de zomer is het een drukbezochte plek, want op het dak van NEMO worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Een dag vol weetjes en gezelligheid.

Parkeer goedkoper dan bij parkeergarage Piet Heingarage

Parkeren in Amsterdam kan al snel erg duur worden. Bij Parking Centrum Oosterdok vinden wij het belangrijk dat je optimaal kan genieten van het prachtige Amsterdam, zonder dat je je teveel zorgen moet maken over de oplopende parkeerkosten. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergarage van Amsterdam-Centrum en wanneer je bij ons parkeert betaal je een aanzienlijk lager dagtarief dan bij andere garages.

Parkeer goedkoper dan bij de Piet Heingarage bij Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt een dagtarief van slechts € 20,- per dag. Buiten onze vaste tarieven hebben wij ook een reserveringstarief. Hierbij parkeer je al de hele dag vanaf .

Vergelijk hier onze prijzen in vergelijking met garages in de buurt.

Oplaadpunten voor elektrische auto’s

Parking Centrum Oosterdok heeft meer dan 60 laadpunten voor elektrische auto’s. Kom je naar Piet Hein met je elektrische auto? Maak je dan geen zorgen, er is plek genoeg!