fbpx

Gaat u een bezoek brengen aan FOAM? Het museum presenteert wisselende tentoonstellingen waarin allerlei fotografische genres worden getoond, zoals historische foto’s, kunstfoto’s, nieuwsfoto’s en modefoto’s. Naast grote tentoonstellingen waarin het werk van beroemde fotografen gepresenteerd wordt, heeft FOAM speciale aandacht voor actuele thema’s binnen fotografie en voor werk van opkomend talent.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan het centrum? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan FOAM of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.

Negen Straatjes Amsterdam – Keizersgracht

De Negen Straatjes vormen een van de leukste wijken van Amsterdam. Het gebied is in de 17e ontworpen. Het begon met de grachtengordel. Door middel van dwarsstraatjes werden de grachten met elkaar verbonden. Zo ontstonden De 9 Straatjes.
De Keizersgracht is één van de mooiste grachten van Amsterdam. Langs de gracht loopt een pitoreske straat, die vol staat met mooie grachtenpanden. De Negen Straatjes bestaan uit een aantal zijstraatjes van de Prinsengracht, de Keizersgracht, de Herengracht en het Singel. Samen vormen ze binnen het westelijk deel van de grachtengordel. In dit winkelgebied vind je winkels voor unieke cadeautjes, outfits of interieur. Naast winkels zijn er ook geweldige horecagelegenheden. Benieuwd naar andere hotels en horecagelegenheden in De Negen Straatjes?

Klik hier voor meer informatie over De Negen Straatjes.

Meer informatie over FOAM museum.

De parkeertarieven van Parking Centrum.