fbpx

Hou je van bier? Kom dan naar Brouwerij De Prael en proef het lekkerste bier van Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je denkt. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Brouwerij De Prael

Amsterdam is een bierstad. Je vindt hier verschillende brouwerijen. De Prael is een van de beste brouwerijen in de stad. Hier kun je genieten van een proeverij met bier uit de eigen vaten. In het proeflokaal krijg je het ambachtelijke brouwproces te zien. De bieren die je ingeschonken krijgt worden gecombineerd met heerlijk eten uit eigen keuken. Boeken doe je hier.

Parkeren bij brouwerij de prael

Parkeer je auto dichtbij Brouwerij de Prael bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is ideaal gelegen, naast het Amsterdam Centraal Station. Je loopt in minder dan een kwartier naar de brouwerij toe. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).