fbpx

Parkeren Brouwerij 't IJ - Amsterdam

Waar drink je in Amsterdam de lekkerste biertjes? Bij Brouwerij ’t IJ natuurlijk. De beroemde IPA en het witbiertje zijn niet meer van veel bierkaarten door het hele land weg te denken. De beste plek om ze te proeven is bij de eigen brouwerij. Hier ontdek je hoe het bier gemaakt wordt en drink je de nieuwste recepten. Zoek je nog een plek om de buurt te parkeren? Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. 

Parkeren bij Brouwerij ’t IJ – Funenkade

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je voordelig en centraal in Amsterdam. Onze parking ligt op het Oosterdokseiland, naast het centraal station en andere activiteiten zoals NEMO Science Museum. Vrijwel alle bezienswaardigheden, musea en activiteiten liggen op loopafstand of zijn met het OV (dat tegenover het station vertrekt) gemakkelijk te bereiken. Bij Parking Centrum Oosterdok betaal je slechts € 20 voor een hele dag parkeren. Wil je zelf je prijs vooraf berekenen? Maak dan gebruik van onze online calculator en zie zelf hoe voordelig de parking is.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

De lekkerste biertjes bij Brouwerij ’t IJ

Ben jij een bierliefhebber? Dan mag een bezoek aan Brouwerij ’t IJ niet ontbreken. In Amsterdam zijn veel verschillende bierbrouwerijen te vinden, maar Brouwerij ’t IJ is een van de leukste (en lekkerste). Je hebt de bieren van ’t IJ vast al wel eens in de schappen van de supermarkt in bij de Gall en Gall gezien. Proef de nieuwste recepten en nog onbekende bieren in het cafe van de brouwerij. Ook worden er interessante rondleidingen georganiseerd waar je alles te weten komt over het brouwen van bier.

Meer informatie over Brouwerij ’t IJ. Of lees wat anderen van een bezoek aan de brouwerij vonden op TripAdvisor.

Adres en routebeschrijving naar Brouwerij ’t IJ

Funenkade 7
1018 AL
Amsterdam