fbpx

Parkeren De Brakke Grond - Amsterdam

Het Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond is een leuke activiteit voor een dagje Amsterdam. Een bezoek aan deze locatie kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij De Brakke Grond – Nes 45

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad. Een hele dag parkeren kost bij ons slechts .

Meer informatie over de voordelige parkeertarieven

Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Bij het cultuurhuis komt kunst samen. Het is het eerste platform voor Vlaamse kunstenaars in Amsterdam. De Brakke Grond volgt alle nieuwe ontwikkelingen op de voet. In dit cultuurhuis zie je het spannendste uit Vlaanderen op het gebied van theater, performance, dans, muziek, beeldende kunst, fotografie, film en
documentaire.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving het Vlaams Cultuurhuis

Nes 45
1012 KD
Amsterdam
Meer informatie over De Brakke Grond.