fbpx

Parkeren in de buurt van het Grand Hotel Krasnapolsky

Logeer je in het Grand Hotel Krasnapolsky, dan is het verstandig om goed naar de parkeerkosten te kijken. Parkeren bij het hotel kan tegen reguliere tarieven zo’n € 50,- per dag kosten. Parkeren in Amsterdam-Centrum kan goedkoper, namelijk bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam.

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur).. Dat is een stuk voordeliger dan elders in Amsterdam. Je bespaart al snel ± €37 per dag op de parkeerkosten. Bekijk hier een compleet overzicht van de voordelige tarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam

Dit geweldige hotel ligt midden in het hart van de stad, recht tegenover het Koninklijk Paleis op de Dam. Het is een 5-sterrenhotel met twee fantastische restaurants en een eigen fitnessruimte en is gevestigd in een 19e eeuws gebouw. Het centraal station, en dus ook de parking, liggen op een kwartiertje loopafstand. De toplocatie maakt dit hotel een ideale uitvalsbasis om Amsterdam vanuit te ontdekken.

En bekijk hier reviews op Booking.com of reserveer direct een kamer.

Wil je zeker zijn van jouw plek? Reserveer hier!