fbpx

Parkeren bij Ibis Amsterdam Centre

Kom je overnachten in het Ibis Hotel Amsterdam Centre? Parkeer goedkoop en dichtbij in Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum loop je in 6 minuten naar het Ibis Amsterdam Centre. Parkeren in de binnenstad van Amsterdam is goedkoper en gemakkelijker dan je denkt.

Goedkoop parkeren bij Ibis Hotel Amsterdam Centre

Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station en op slechts 6 minuten loopafstand van het Ibis Hotel in Amsterdam centrum. Het is een ideale plek om te parkeren. De ruime parkeergarage biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Wij zijn de goedkoopste parking in de binnenstad. Je betaalt € 20 voor een hele dag parkeren.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Ibis Hotel Amsterdam Centre

Het Ibis Hotel Amsterdam Centre ligt direct naast het centraal station. Vanaf dit hotel loop je in slechts 10 minuten naar de Dam. Het Ibis Hotel is een drie sterrenhotel met uitstekende kamers. In de ochtend kun je genieten van een ontbijt en je loopt eenvoudig de stad in. Het Ibis Hotel Amsterdam Centre is ideaal voor een weekendje weg of een paar dagen Amsterdam.

Meer informatie over Ibis Hotel Amsterdam Centre.

Adres Ibis Styles hotel Amsterdam Centre

Stationsplein 49
1012 AB Amsterdam
Nederland