fbpx

Ga jij overnachten bij Ibis Styles Amsterdam Amstel? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Ibis Styles amsterdam Amstel

Ibis Styles Amsterdam Amstel is een fijn hotel. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerd monumentaal gebouw in Amsterdam-Zuid. De kamers zijn er modern ingericht en de service is er uitstekend. In de ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt. In de omgeving zijn veel bars en restaurants te vinden. Vanaf de tramhalte Stadhouderskade op 100 meter afstand reis je zonder overstappen naar het Amsterdam Centraal Station.

parkeren in de buurt van ibis styles amsterdam amstel

Overnachting geboekt? Dan is het ook tijd om na te denken over waar je gaat parkeren. Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok, onze parking ligt in het centrum van Amsterdam. Dat maakt het de ideale uitvalsbasis voor een weekendje Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).