fbpx

Parkeren bij het Mövenpick Hotel in Amsterdam

In Amsterdam zijn vele hotels te vinden. Tegenover de tramhalte van Muziekgebouw Bimhuis ligt het Mövenpick Hotel. Vanaf dit luxe hotel heb je een indrukwekkend uitzicht over het IJ. Parkeerkosten kunnen in Amsterdam al snel oplopen. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt slechts € 25,- per dag als je langer dan 6 uur bij ons parkeert.

Parkeren Mövenpick hotel Amsterdam

Parkeren in Amsterdam-Centrum

Zoek je een betaalbare parkeerplek in het centrum van Amsterdam? Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste optie in het centrum van de stad.Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maar € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur).. De parking beschikt over meer dan 1300 parkeerplekken, dus er is altijd een plaats te vinden. Naast ons vertrekt het OV naar verder gelegen locaties in de stad. Het Mövenpick Hotel ligt op slechts een klein kwartiertje loopafstand. Wil je vooraf berekenen hoeveel je kwijt bent wanneer je meerdere dagen in Parking Centrum parkeert? Vul dan de online prijs-calculator in.

Hier vind je meer informatie over onze parkeertarieven.

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Amsterdam is een stad waar je gemakkelijk meerdere dagen kan ronddwalen. Er is ontzettend veel te beleven. Zoek je een plek om te overnachten tijdens een weekendje weg? Boek dan een kamer bij Mövenpick Hotel in het centrum van de stad. Het hotel ligt aan de rand van het IJ. Je hebt hier prachtig uitzicht over het water en de tramhalte, Muziekgebouw Bimhuis ligt recht tegenover het hotel. Je vindt hier heerlijke luxe en een geweldig ontbijt. Kortom, dit is een ideale plek om Amsterdam vanuit te ontdekken.

Meer weten over het hotel? Op Booking.com vind je reviews en kun je direct een kamer boeken.