fbpx

Parkeren bij Mövenpick Hotel

In Amsterdam zijn vele hotels te vinden. Tegenover de tramhalte van Muziekgebouw Bimhuis ligt het Mövenpick Hotel. Vanaf dit luxe hotel heb je een indrukwekkend uitzicht over het IJ. Parkeerkosten kunnen in Amsterdam al snel oplopen. Bespaar en parkeer je auto voor maar € 20 per dag om de hoek van het hotel.

parkeren mövenpick hotel Amsterdam

Goedkoop parkeren bij het Mövenpick hotel Amsterdam? Dan parkeer je auto veilig en voordelig om de hoek van het hotel bij Parking Centrum Oosterdok. Wij zijn de goedkoopste parkeeroptie in het centrum van Amsterdam.

Hier vind je meer informatie over onze parkeertarieven.

Verblijf je in het hart van Amsterdam bij Mövenpick Hotel? Dit hotel beschikt over alle faciliteiten en heeft een prachtig uitzicht op de rivier en Amsterdam. In het restaurant ‘Silk Road’ kun je genieten van heerlijke gerechten en specialiteiten van de gril. Je kunt er gratis gebruik maken van fitnessruimte en sauna. Het Mövenpick Hotel ligt op één tramhalte van het centraal station, dus je kunt gemakkelijk met de bus, tram en metro de stad in. Het hotel ligt op loopafstand van vele bezienswaardigheden. Kortom, ideaal voor een paar dagen Amsterdam.

Meer weten over het hotel? Op Booking.com vind je reviews en kun je direct een kamer boeken.

Informatie, contactgevens en adres Mövenpick Hotel.

Mövenpick Hotel
Piet Heinkade 11, Zeeburg
1019 BR Amsterdam