fbpx

Zuiderkerk

De Zuiderkerk is een ontzettend mooie kerk in Amsterdam. Hij werd gebouwd tussen 1603 en 1611. Een bezoek aan de kerk kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij de Zuiderkerkhof 72

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het centrum van Amsterdam, vlak naast het Centraal Station, en is makkelijk aan te rijden. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 37,50 per dag.. Parking Centrum Oosterdok is dus ook de goedkoopste parking van de stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Amsterdamse Zuiderkerk

De kerk is gebouwd tussen 1603 en 1611. Hij is ontworpen door architect Hendrick de Keyser en in typische renaissancestijl gebouwd. In 2000 is de kerk verbouwd en voorzien van moderne functionaliteiten. Het kerkgebouw is nu beschikbaar voor bruiloften, diners, congressen en lezingen.