fbpx

Goedkoper parkeren dan bij parkeergarage Markenhoven

Parkeer al vanaf €10,- per dag bij het Waterlooplein en omliggende bezienswaardigheden zoals: Artis, en het Anne Frank Museum. Hou een dagje Amsterdam betaalbaar en kies voor Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is voordeliger dan andere parkeergelegenheden zoals parkeergarage Markenhoven.

Goedkoop parkeren bij waterlooplein

In Amsterdam vind je veel verschillende parkeergarages. Vaak lopen de parkeerkosten hoog op. Gelukkig zijn er ook voordelige parkeeropties, zoals Parking Centrum Oosterdok. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 45,- per 24 uur. Vanaf onze parking is het 19 minuten lopen naar het Waterlooplein of 10 minuten met het openbaar vervoer. Dat komt door onze centrale ligging: Parking Centrum Oosterdok ligt vlakbij het Amsterdam Centraal Station.

Het Waterlooplein

In onze hoofdstad valt ontzettend veel te beleven. Ontdek het gebied rondom Waterlooplein. Voorheen was het gebied rondom het Waterlooplein onderdeel van de Joodse buurt. Dat is nog steeds terug te zien aan de omliggende musea en bezienswaardigheden, zoals het Joods Cultureel Kwartier, Joods Historisch Museum, Synagoge en Anne Frank Huis.

Het Anne Frank Huis

Het Anne Frank Huis is een van de meest bijzondere musea die je in Amsterdam kunt bezoeken. Je bezoekt hier het huis waar Anne twee jaar lang ondergedoken zat. Hier schreef ze haar beroemde dagboek dat inmiddels in meer dan zeventig talen vertaald is. In het museum ga je terug in de tijd. Wandel door de kamers die nog steeds de sfeer ademenen uit de onderduikperiode. Ontdek citaten uit het dagboek, foto’s, voorwerpen en meer informatie over de helpers en de gebeurtenissen uit die tijd.

aapjes kijken in artis

Artis bestaat al sinds 1835. In deze prachtige dierentuin sta je oog in oog met vele diersoorten. Ontdek de dieren in het Apenhuis of het Vogelhuis, maak een reis door de ruimte in het planetarium, bekijk de mooiste vlinders in het Vlinderpaviljoen of bewonder de tropische vissen in het monumentale aquarium. Tijdens ieder bezoek aan Artis beleef je weer nieuwe dingen. Boek snel jouw kaartje.

apen bij artis